Bröllopskoordinator, Bröllopscoach

Bröllopskoordinator eller Bröllopscoach
Vad är en bröllopskoordinator? 
En bröllopskoordinator skall ha stor erfarenhet när det gäller planering av bröllop och kan hjälpa er med att allt ifrån ganska enkla frågor, råd och tips om vad man skall tänka på inför vigseln, till att ta hand om i princip allt vad gäller planering och genomförande. De kan ta alla kontakter, bjuda in gäster, fixa catering, boka festlokal och mycket mycket mera, avlasta er så att ni kan njuta av er stora dag.

Utbildning
Det finns både utbildade och  självlärda bröllopscoacher, en del restauranger erbjuder coachning om ni beställer och förlägger er bröllopsfest hos dem. 

Om ni inte har tid, vill ta bort det stressmoment som planering och genomförande innebär, känner er osäkra eller kanske vill bli extra ompysslade så kan en bröllopskoordinator vara lösningen. 

En coach/koordinator kan ge er idéer på hur ni skall få till ett bröllop med er personliga stil. Ge allmänna tips och råd.
Hitta lämpliga festlokaler och cateringföretag som levererar den kvalitet som ni eftersträvar. Sparar massor av tid och minskar stressen.
Coachen har ofta goda kontakter och kan förhandla fram bättre erbjudanden  
Ni är mer avslappnade och mindre stressade och när den stora dagen infaller så kan ni vara delaktiga och njuta fullt ut.

Hur hittar man rätt koordinator
Här finns bara en lösning, kontakta flera stycken, försök att ”känna in” personen, ställ frågor; Hur länge har de jobbat som bröllopskoordinator? Hur många bröllop har de tagit hand om? Referenser är väldigt bra, glöm inte att be om det!