Frushi, Fruktsushi

Frushi
Gillar du efterrätter och vill ha något nytt och fräscht att bjuda på så skall du testa den nya trenden med Frushi. Exotiska frukter och sötat ris som du doppar i chokladsås istället för soja, Frushi passar lika bra på buffébordet som dessert efter en härlig grillmiddag. Testa!

Frushi
1: Koka upp sushiris enligt anvisning på paketet och låt svalna. 
2: Skär frukt och bär i avlånga bitar, storleken påverkar hur du vill att dina Frushis skall se ut. 
3: Rosta kokosflingor i en torr stekpanna
4: Finhacka myntan. 
5: När riset har svalnat och frukten skuren, så kan du börja göra din frushi.
6: Använder du bambumatta och plastfolie kan du enkelt göra rullar med sushiris och frukt. 
7: Rulla bitarna i rostade kokosflingor eller i den finhackade myntan. 
8: Lägg upp Frushisarna på ett serveringsfat och bjud chokladsås till.

Chokladsås
1 msk smör
1 1/2 msk kakao
1 msk sirap
3 msk socker
1 dl grädde

1: Smält smör och vispa ner kakaon. Tillsätt sirap, socker och till sist grädde.
2: Låt koka ihop och späd vid behov med lite vatten.

Doppa, ät och njut!