Firmafest

En aktivitet förgyller er företagsfest
Förutom god mat, dryck och underhållning som brukar höra till vid en företagsfest, brukar det även höra till att det arrangeras diverse aktiviteter. Dessa syftar till att lyfta företagsfesten och göra den minnesvärd.  
Det är vanligt att man anordnar en företagsfest i samband med invigningar av nya affärssystem, lanseringar av nya produkter, vid en kick off eller då man nått ett specifikt mål. Under en företagsfest kan personer inom och utanför företaget mötas, umgås och roa sig tillsammans. Något som gör festen med minnesvärd är om man gör någon rolig aktivitet ihop.

Vad är en företagsfest?
En företagsfest kan kombinera föreläsningar och viktig information med underhållande företagsaktiviteter. En företagsfest kan man ha för att fira uppnådda mål eller nya framgångar. En företagsfest kan vara en julfest eller ett kundevent. Vad man vill fira eller hylla på en företagsfest kan variera, men några saker är ändå gemensamt oavsett mål med ens företagsfest: man vill ha roligt, fira och umgås tillsammans.
Man kan till exempel vara på kontoret och ha sin företagsfest. Då kan man gärna göra det lite mer festligt genom att dekorera med ballonger, bjuda på plockmat och god dryck och kanske ha någon form av underhållninig. Har man sin företagsfest på kontoret kan man även fortsätta och flytta festligheterna till en annan plats senare på kvällen. 

Vem bjuder man på företagsfest?
Vem man väljer att bjuda beror lite på vad man firar och vilken typ av företagsfest man ska ha. Firar man till exempel ett nytt lyckat sammarbete ska såklart alla sammarbetspartners vara medbjudna. Har man en intern företagsfest som till exempel en julfest eller ett firande av uppnådda mål bjuder man hela företaget eller det team som lyckats uppnå målen. Vem man bjuder beror som sagt på vilken typ av företagsfest man ska ha. Det viktigaste är att man inte glömmer bort att bjuda någon!

Aktiviteter för företagsfest
Att ha aktiviteter för de inbjudna på er företagsfest är väldigt uppskattat. Aktiviteterna kan vara mer eller mindre avancerade.. Aktiviteter vid en företagsfest gör hela tillställningen roligare och skapar många minnen och skratt. Som kollegor är det både roligt och bra att göra något tillsammans utöver arbetsuppgifter. Det ökar sammanhållningen och man får chans att lära känna varandra bättre. 

Förslag till lekar

Glöm inte att beställa maten i god tid. Här på Cateringguiden hittar du cateringföretag som kan hjälpa dig..