Här börjar festen!

Om Catering och cateringguiden.se

Fördelar catering
Det finns tillfällen när det kräver en alltför stor arbetsinsats att själv laga maten till festen. Kanske har du hyrt en lokal utan tillgång till kök, du vill unna dig något lyxigart, eller så vill du kunna slappna av och njuta av festen utan att först ha slitit ut dig bland kastrullerna i köket. Då är catering en perfekt lösning som tar bort många stressmoment.
Med catering kan du luta dig tillbaka och lugnt vänta in maten, som har tillagats av proffs och därför anländer fräsch och god. Du slipper stå och svettas över kastrullerna i sista minuten och kan slappna av med vetskapen om att du har lämnat över det i professionella händer. Om du dessutom behöver anlita personal till servering, värdskap, hyra porslin eller andra uppdrag, så kan många cateringfirmor hjälpa till med det också.
I slutändan leder catering till nöjda gäster och ett lyckat evenemang! 


Cateringguiden.se
Här på cateringguiden.se hittar du en hel del tips och råd om vad man behöver tänka på inför festen, här hittar du bland mycket annat en praktisk
planeringslista, tips om dukning, klädkoder, tips på fördrinkar, lite om vinets smaker, vegeteriansk catering, att tänka på inför bröllopsfesten och studentfesten och givetvis en massa restauranger, cateringkök, uthyrningsfirmor för allt i från porslin o bestick till personal och festlokaler.
Företag som hjälper dig, hittar du geografiskt indelade och i många fall så finns det även en indelning i specialiteter, t.ex. studentcatering, bröllopscatering, och festlokaler.

med vänliga hälsningar cateringguiden.se