Snittar och plockmat

Blinier, bra plockmat
Blinier, bra plockmat

Vad: Små ”munsbitar” av plockmat och större mättande maträtter serverandes av serveringspersonalen under hela eventet.
När: När du vill skapa en vardaglig och avslappnad atmosfär för att gästerna ska kunna mingla.

Buffé

Catering klart för servering

Vad: Stora matbehållare med mat och tillbehör på ett buffébord. Gästerna lägger själva upp på tallriken.
När: När du vill ge dina gäster lite mer valmöjligheter i en avslappnad miljö.

Tapas

Tapas, bra plockmat

Vad: Små bufféer på varje bord och gästerna delar på maten upplagd på större fat som sätts direkt på bordet.
När: När du vill få till en gemensamhet eller familjekänsla. Detta bryter isen bra för gäster som aldrig träffats eller ger en trevlig touch på en familjemiddag då man får pröva många olika maträtter.

Sittning

Sittning vid dukat bord

Vad: En klassisk middag som intas sittandes med flera individuella vackert upplagda maträtter.
När: När du vill ha en formell middag. Även om formaten ovan alla är fantastiska, så kan man säga att detta, om det utförs rätt, är det som blir den största succén.